Rytmikorjaamo 15.4.2023: Ajolähtö ja Klamydia

Sitä kun joululahjaksi ostaa liput keikalle ja käyttäytyy nätisti, niin voi päästä itsekin mukaan ☺️ Toista viikkoa vietin Pohjanmaalla ja Rytmikorjaamon keikat osui sopivasti loman loppuun.

Ajolähtö

Ajolähtö oli oikein hyvä tuttavuus, duunaripunkkia Seinäjoelta loistavalla asenteella. Ajolähtö soitti Rytmikorjaamon toisella lavalla, joten keikan jälkeen kiiruusti Klamydiaa odottamaan. Noin muuten olisi voinut seurata Ajolähdön keikan ja lähteä sen jälkeen tyytyväisenä pois, koska tämä on sellainen bändi jonka keikka kannattaa kokea.

Ajolähtö

Klamydia

Joskus mietin, että onko silloin käynyt liikaa saman bändin keikalla jos tulee ajatus ”Aina ne soittaa ne samat biisit”. Sitten on näitä bändejä jotka osaavat kiitettävästi hämmentää settilistaa, ja silti siellä on hyviä biisejä. Tietysti sen myötä jotain jää poijes, mutta eipä nämä mitään toivekonsertteja ole. Sitä ei voi liikaa mainita miten hyvää nämä keikat tekevät pääkopalle. Viimeistään minuutin jälkeen huomaa olevansa typerä hymy naamalla, ja se hymy ei ihan helposti hyydy.

Taas tuli jokunen video kuvattua, mutta arvoin enemmän ränttätänttää tähän julkaisuun, koska halusin. Puutavaraa lähinnä sen takia kun se soi päässäni lähes koko paluumatkan kun kolmella juna-asemalla oli paljon lähtevää puutavaraa 😃 Tuossapa tunnelmapaloja Seinäjoen lauantai-illasta.

Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia
Klamydia

16.4.2023

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s